Akademik Unvanlar

  • 1995 / 2014

    ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Öğrenim Bilgisi

  • Lisans 2014

    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ / İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ,

  • Yüksek Lisans 1997

    Turizmin Fiziksel Çevre İle Olan İlişkileri ve Bu İlişkilerin Hukuksal Boyutu

    NİĞDE ÜNİVERSİTESİ / SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, YÖNETİM VE ORGANİZASYON (YL) (TEZLİ)

Benim manevi mirasım ilim ve akıldır.

Mustafa Kemal Atatürk

Ödüller

NTO1001 GENEL TURİZM

Zorunlu Ders Amaç:Bu dersin amacı öğrencilerin turizm ile ilgili temel kavram ve bilgileri kazanmalarını sağlamak Türkiye Turizm coğrafyası hakkında bilgi sahibi olmalrı, Türkiye turizmini oluşturan örenyeri, müze, tabi zaenginlikler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamaktır.

Dersin İçeriği

Bu dersin amacı öğrencilerin turizm ile ilgili temel kavram ve bilgileri kazanmalarını sağlamak Türkiye Turizm coğrafyası hakkında bilgi sahibi olmalrı, Türkiye turizmini oluşturan örenyeri, müze, tabi zaenginlikler hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamaktır.

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

NTO1002 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

NTO2002 MENÜ PLANLAMA

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

NTO2007 Turizm Mevzuatı

Zorunlu Ders Amaç:Bu derste mevzuat ile ilgili yükümlülükleri yerine getirmek yeterliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Dersin İçeriği

Bu derste mevzuat ile ilgili yükümlülükleri yerine getirmek yeterliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:2

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

NTO2019 MESLEK ETİĞİ

Seçmeli Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:2

NTO2025 Pişirme Yöntemleri I

Seçmeli Ders Amaç:Mutfakta çalışacak personelin bilmesi gereken temel bilgilerin öğretilmesi Mesleki olarak gıdaların kolay ve hızlı pişirilmesi için gereken bilgiler ve uygulamalar

Dersin İçeriği

Mutfakta çalışacak personelin bilmesi gereken temel bilgilerin öğretilmesi Mesleki olarak gıdaların kolay ve hızlı pişirilmesi için gereken bilgiler ve uygulamalar

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:3
  • AKTS:6

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

NTO2026 Pişirme Yöntemleri II

Seçmeli Ders Amaç:pişrime yöntemleri ve işlevleri hakkında bilgi sahibi olmak

Dersin İçeriği

pişrime yöntemleri ve işlevleri hakkında bilgi sahibi olmak

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:3
  • AKTS:6

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

NTO2036 MENÜ PLANLAMA

Zorunlu Ders Amaç:Öğrenci bu ders ile menü planlaması, menü maliyeti hesaplama ve menü kartı hesaplama yeterliğini kazanabilecektir.

Dersin İçeriği

Öğrenci bu ders ile menü planlaması, menü maliyeti hesaplama ve menü kartı hesaplama yeterliğini kazanabilecektir.

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

NTO2042 KAT KONTROLÜ

Hazırlık Dersi Amaç:Bu derste kat hizmetlerinde kat kontrolü yapma ile ilgili yeterliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Dersin İçeriği

Bu derste kat hizmetlerinde kat kontrolü yapma ile ilgili yeterliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:2

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TEM2005 TEMİZLİK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:1
  • AKTS:2

TEM2007 TEMİZLİK UYGULAMA TEKNİKLERİ II

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:1
  • AKTS:2

UTO1001 GENEL TURİZM

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

UTO1003 KAT HİZMETLERİ

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

UTO2001 TUR OPERATÖRLÜĞÜ VE SEYAHAT ACENTECİLİĞİ

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:2

UTO2007 TURİZM MEVZUATI

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:2
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:2

UTO2017 YİYECEK İÇECEK SERVİSİ I

Seçmeli Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:4
  • Pratik Saat:2
  • AKTS:7

UTO2018 ZİYAFET SERVİSİ YÖNETİMİ

Seçmeli Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:5
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:7

UTO2034 MENÜ PLANLAMA

Zorunlu Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:2

UTO2043 TURİZM COĞRAFYASI II

Seçmeli Ders Amaç:

Dersin İçeriği

  • Teorik Saat:3
  • Pratik Saat:0
  • AKTS:3

Yıla Göre Sırala:


  • Adres:
  • Tel:0 388 211 2955
  • Email: