Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğünden Hoşgeldiniz Mesajı

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında sizleri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin bir ferdi olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde öğrenim gören tüm öğrencilerin yükseköğrenim haklarından etkin ve adil bir şekilde faydalanmaları ve her bireyin eşit ve erişilebilir koşullarda eğitim alması amacıyla yürüttüğümüz hizmetlerimizden özel gereksinimli öğrencilerimizin de en verimli şekilde faydalanabilmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Derslere aktif ve verimli bir şekilde katılabilmeniz için gereksinim duyabileceğiniz akademik uyarlamalarla, sosyal ve kültürel etkinliklerle ve üniversite yaşamında karşılaşabileceğiniz sorunlara ilişkin çözümlerimizle yanınızdayız. İletişim bilgilerimize, her birimden görevli Engelli Öğrenci Birim temsilcilerimizin bilgilerine ve etkinlik duyurularımıza web sitemizden erişebilirsiniz.

Üniversitemizde özel gereksinimli kültürü oluşturmak adına koordinatörlüğümüzde iletişime geçmenizi ve faaliyetlerimizde etkin bir katılımcı olmanız temennisi ile yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dileriz.