3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliğine Katılım

1 Aralık 2023 tarihinde Niğde Valiliği himayesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Engel Tanımayan Empati Atölyesi Etkinliği”, Niğde Belediye Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenen etkinliğe üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sercan Demirgüneş ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hidayet Dikici tarafından katılım sağlanmıştır.  Niğde Valiliği Erişilebilirlik İzleme Ve Denetleme Komisyonu tarafından yapılan incelemeler sonucunda üniversitemiz Niğde Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi ile Güzel Sanatlar Fakültesi “Erişilebilirlik Belgesi” almaya hak kazanmıştır. Etkinlikte Erişilebilirlik Belgesi,  Niğde Valimiz Sayın Cahit Çelik tarafından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Uslu’ya takdim edilmiştir.