Bor Meslek Yüksekokulu “4. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı”

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Bor Meslek Yüksekokulu bünyesinde “4. Kariyer Günleri ve Proje Pazarı” etkinliği düzenlendi.

Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencilerinin, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. H. Haluk Şengezer rehberliğinde 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenledikleri etkinlikte; öğrenciler hazırladıkları projelerin tanıtımlarını ve sunumlarını başarı ile gerçekleştirdi.

Büyük ilgi gören etkinlik ile mezun olduktan sonra piyasa ortamına uyum sağlama konusunda deneyim kazanan bölüm öğrencileri aynı zamanda derslerde anlatılan konuları uygulamaya dökerek, piyasada ve sanayide kullanılabilirliği mümkün olan projeleri gerçekleştirme ve proje hazırlama konusunda bilgi ve becerilerini geliştirme imkânı buldu.

22.05.2018