Konser: Türk Sanat Müziği

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde düzenlenen “Türk Sanat Müziği” konseri katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı tarafından Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Konser Salonunda düzenlenen etkinliğe, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerinin, Öğr. Gör. Dr. Gamze Nevra Köroğlu şefliğinde icra edildiği konser programının saz grubunda; Berk Çetinöz, Uğur Yılmaz, Osman Sarıkaya, Sezer Yılmaz ve Kadircan Özbay yer alırken, koroda; Ebru Nevruz, Beyza Altiner, Dilara Polat, Ayşe Andiç, Şafak Tilkici, Pınar Okay, Nedim Toy, Yunus Nacak, Mustafa Selman Yılmaz ve Nadide Aydoğdu yer aldı.

Konser sonunda, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mesut Arslan tarafından, katkılarından dolayı Öğr. Gör. Dr. Gamze Nevra Köroğlu’na teşekkür belgesi takdim edildi.

28.12.2017