Niğde Belediyesi Üniversitemizde İftar Programı Düzenledi

Niğde Belediyesinin Ramazan ayında düzenlediği “Mahalle İftarımızda Buluşalım” etkinliği, Üniversitemiz 15 Temmuz Milli İrade Meydanında öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirildi.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, akademik ve idari personel ile öğrenciler, düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar öncesinde bir selamlama konuşması yapan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, “Ramazan ayı rahmet ayıdır. Ramazan ayının iklimi, ülkemizin ve şehrimizin her yerinde hissedilmeli ve biz bu iklimi birlikte yaşamalıyız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına etkinliği organize eden ve destek olan Belediye Başkanı Rifat Özkan ile katılım sağlayan davetlilere teşekkür ederek başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ise “Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ramazanın bereketini, mağfiretini ve dayanışmasını idrak edebilmek için iftarların da birlik ve beraberlik içerisinde yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, duaların edildiği programda okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

24.05.2018