“Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi” Yoğun İlgi Gördü

Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği öğrencileri tarafından açılan “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi” yoğun ilgi gördü.

Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Kemal Mert’in danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışına Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, akademik ve idari personelimiz, Milli Eğitime bağlı okulların müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitim Fakültesinde düzenlenen ve yoğun ilgi gören sergi ilkokullardaki bütün derslerde öğrencilere kazandırılacak bilgi, beceri, tutum ve davranışlarla ilgili öğrenmelerin kalıcı ve izli olması için hazırlanan materyallerden oluşuyor.

02.06.2017