Rektör Kar, Öğrenci Kulüp Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Öğrenci Kulüp Başkanları ile bir araya geldi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Dede Korkut Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar başkanlığında düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Öğrenci Kulüp Başkanı öğrenciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Ülkemizin zor günlerden geçtiğini ifade ederek tüm kulüplerin bu konuda hassas olması gerektiğine dikkat çekti.

Birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzün önemine vurgu yapacak faaliyetler düzenlemesi ile tüm kulüplerin birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda iyi yetişebilmeleri için her türlü gayretin ve desteğin sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri üzerindeki sorumlulukların değerlendirilerek kulüp çalışmalarının nasıl gerçekleştirileceği konularında görüşmelerin yapıldığı toplantıda gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapılarak istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, Kulüp Başkanları kendilerini ve kulüplerini tanıtarak kulüplerinin hedeflerini açıkladı.

Öğrenci Kulüplerinin sorunlarını çözme odaklı düzenlenen toplantı programında, öğrenci etkinliklerinin en iyi ve verimli şekilde gerçekleştirilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

19.03.2018