Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinde Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesinde 11 Temmuz’da seminer düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde; Düzce Üniversitesinden Dr. Jabran Khawar “Weed Research Issue; Prospects of Non-Chemical Weed Control as an Alternative” konusunda ve Selçuk Üniversitesinden Dr. Hayati Akman ise “Recent Studies and Long-Term Prospects for future in Crop Breeding and Physiology” konusunda detaylı bilgiler verdi.

Katılımcıların büyük beğenisini toplayan sunumların ardından soru cevap kısmı ile devam eden etkinlik, konu başlıklarıyla ilgili tartışma ve değerlendirmelerin yapılmasının ardından sona erdi.

17.07.2018