Türkiye Maarif Vakfından Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Maarif Vakfı Mezun Takip Uzman Yardımcısı Ziya Velişov ile Öğrenci İşleri Uzmanı Oğuz Kartov, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik ile Uluslararası İlişkiler Ofisi Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hülya Üründü’nün de bulunduğu ziyarette; Türkiye Maarif Vakfına bağlı lise ve dengi okullar ile üniversitemiz arasında bir köprü oluşturma çalışmalarının yanı sıra yapılacak ve yapılması planlanan diğer projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha önce üniversitemiz ile Türkiye Maarif Vakfı arasında imzalanan İşbirliği ve Tanıtım Protokolü kapsamında; Türkiye’yi ve Türk kültürünü tanıtmak, Türkçenin yurtdışında eğitim ve öğretimini yaygınlaştırmak, Türk dilini sevdirmek, öğrencilerin nitelikli eğitim almasını ve bilimsel faaliyetlerin gelişmesini sağlamak noktasında hedeflenen çalışmaların da görüşüldüğü ziyaret, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ın, Ziya Velişov ve Oğuz Kartov’a teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

05.07.2018