Üniversitemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanda “Bayramlaşma Programı” gerçekleştirildi. Kurban Bayramı Bayramlaşma Programında üniversitenin yöneticileri ile akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Program başlangıcında kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, bayramların tatil gibi görülmesinden ziyade bayram gibi yaşanması gerektiğini belirterek bayramların en güzel tarafının büyükleri ziyaret etmek olduğunu ifade etti.

Personellerin bayramını kutlayarak iyi dileklerde bulunan Rektör Kar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bayramın sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, ülkemizin birliği, bütünlüğü, selameti ve huzuru için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Bayramlaşma programına Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan, Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Genel Sekreter V. Mustafa Çolak, fakülte dekanları, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Bayramlaşma programı, yapılan ikramların ardından sona erdi.

27.08.2018