Üniversitemizde “Lisans Öğrencileri Dönem Sonu Piyano Konseri” Düzenlendi

Üniversitemizde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından “Lisans Öğrencileri Dönem Sonu Piyano Konseri” düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Konser Salonunda, öğretim üyesi Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun rehberliğinde düzenlenen programa; akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı lisans öğrencileri; Betül Daymaz, Emre Can Karadirek, Gizem Çalışkan, Hilal Arslan, Kıvılcım Pekpak, Kübra Berre Levent, Memnune Erdoğdu, Nazan Mutlu, Sema Nur Yılmaz, Şeyma Malağ, Yazel Kara ve Yunus Emre Öztürk tarafından seslendirilen eserlerden oluşan konser, katılımcılardan büyük beğeni ve alkış aldı.

Konserin sonunda; Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun tarafından konserde emeği geçen öğrencilere, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mesut Arslan tarafından da Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun’a teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.

02.01.2018