Üniversitemizde “Yüksek Lisans Öğrencileri Dönem Sonu Piyano Konseri” Düzenlendi

Üniversitemizde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü yüksek lisans öğrencileri tarafından “Yüksek Lisans Öğrencileri Dönem Sonu Piyano Konseri” düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Konser Salonunda, öğretim üyesi Doç. Dr. Mehtap Aydıner Uygun rehberliğinde düzenlenen programa; akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencileri; Ümmügülsüm Aymergen ve Sinan Cemgil Ballı tarafından, klasik müziğin önemli isimleri; Bach, Mozart, Chopin, Bartok ve Erkin’e ait eserlerin oluşturduğu konser, katılımcılardan büyük beğeni ve alkış aldı.

Konser, emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından sona erdi.

03.01.2018