Üniversitemizin Yeni Açılan Bölümlerine Öğrenci Alımı

Gelişmeyi ve geliştirmeyi amaçlayan, bu bağlamda sürekli ilerleme hedefindeki Üniversitemizde yeni açılan bölümler için öğrenci alınmasına yönelik Rektörlüğümüzce yapılan teklif, Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısı’nda incelendi ve uygun görüldü.

Üniversitemiz Rektörlük Senatosunun sunduğu ve Yüksek Öğretim Kurulu tarafından uygun görülen teklif neticesinde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, İletişim Fakültemiz Gazetecilik Bölümüne 60 öğrenci, Güzel Sanatlar Fakültemiz Resim Bölümüne 40 öğrenci, Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki Otomotiv Teknolojisi Programına 30 ve yine Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programına 40 öğrenci alınacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, “İlk günden beri aynı çaba ile üniversitemizi güzelleştirmeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Bizler çabaladıkça güzel haberler de gelmeye devam ediyor, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ailesi büyüyor. Açılan yeni bölümlerimiz ile birlikte, zaten dünyaya açılma politikası benimsemiş bir üniversite olarak, daha çok alana ulaşma imkanı bulacağız ve bu alanlarda üniversitemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Kararın başta üniversitemize sonra da tüm Niğde’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

15.03.2019