3.Kariyer Günleri Etkinleri Kapsamında “Konser-Konferans-Sahne Sanatları Gösterisi”

Ömer Halisdemir Üniversitesinde Kariyer Geliştirme Merkezi aracılığıyla düzenlenen 3.Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında konser, konferans ve sahne sanatları gösterisi düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen program kapsamında ilk olarak Ömer Halisdemir Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından hazırlanan “Çeşmi Elhan Müzik Dinletisi” katılımcılarla buluştu.

Türk müziğine ait nadide eserlerin yer aldığı dinleti sonunda Çeşmi Elhan Müzik Grubu adına Doç. Dr. Ferit Bulut’a, KAGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Figen İnci tarafından teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.

Müzik dinletisinin ardından “Bir Başarı Hikayesi: Avrupanın En Büyük Teknik Bot Üreticisi Olma Yolunda Atılan Adımlar” konulu sunumuyla konuşma yapan Yakupoğlu Tekstil ve Deri Tic. A.Ş.‘den Vedat Yakupoğlu hayatından örnekler verdiği hikayeler ile girişimcilik ve çalışma hayatına ait yaptığı tespitleri öğrencilerle paylaştı.

Ön hazırlığın başarının yarısı olduğunu belirten Vedat Yakupoğlu “Doğru olan kendi başarınız, çalışmanız ve kaliteniz ile ayakta durmaktır. Başarılı olmak ile başarılı görünmek aynı şey değildir. Gerçek anlamda başarı gerçekliklerden uzaklaşmadan olur” dedi.

İnsan ilişkilerinin hayattaki başarının temeli olduğu vurgusunu yapan Yakupoğlu “Hiç kimseyi gözünüzde büyütmeyin, kendinizi geliştirmek için cesaretli, fedakar, özverili, güvenilir ve dürüst olmaktan çekinmeyin. Sorumluluk alan, dürüst ve candan insanlar özel insanlardır. Onların gelecek ile ilgili endişesi olmaz” ifadelerini kullandı.

Soru cevap kısmının ardından Vedat Yakupoğlu’nun öğrencilere getirdiği hediyelerin dağıtımına ait çekiliş ile devam eden program, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Şener tarafından Vedat Yakupoğlu’na teşekkür belgesi takdimi ile devam etti.

Program Üniversitemiz Halk Dansları Kulübünün hazırlamış olduğu sahne sanatları gösterisinin ardından, Halk Dansları Topluluğu Başkanı Tunahan Yadigaroğlu’na Prof. Dr. Mehmet Şener tarafından teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.