Aksaray Üniversitesi Yöneticileri, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sevilay Uslu Divanoğlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abidin Önal, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti.

Görüşmede; her iki üniversiteye ait eğitim-öğretim çalışmaları ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verilmesinin yanı sıra ikili ilişkiler ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret; Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Borsa İstanbul’un desteğiyle kurulan Finansal Eğitimi Uygulama Laboratuarı (BİSTLAB) gezisi ile devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Haluk Bengü tarafından, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve beraberindekilere laboratuar hakkında bilgiler verildi.

Niğde’nin tarihi yerlerinden Roma Havuzu gezisi ile devam eden ziyaret, Aksaray Üniversitesi öğretim elemanlarının gözetiminde Tyana (Kemerhisar) Antik Kenti kazı alanında yürütülen çalışmaların incelenmesinin ardından sona erdi.