“El Emeği Göz Nuru” Sergisi Beğeni Topladı

Ömer Halisdemir Üniversitesinde, “El Emeği Göz Nuru Sergisi” açıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan sergiye, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Şener ile Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu'nun eşi Gülay Peynircioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı ve Geleneksel El Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırladığı, dekoratif deri ürünlerine ait sergi, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde izlenime sunuldu.

Öğrencilerin ‘Dekoratif Deri Teknikleri’ dersinin uygulaması esnasında serbest olarak hazırladıkları dekoratif deri objeler, tüylü sığır derisi, vaketa, davul derisi, süet ve finisajlı derilerden yararlanarak hazırlandı.

Ziyaretçileri tarafından oldukça beğenilen ve 118 farklı ürünün yer aldığı sergi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bayrak tarafından emek sahiplerine verilen teşekkür belgesi ile sona erdi.