“Geleceğe Nefes” Seferberliğine Destek Verildi

Üniversitemizde “Geleceğe Nefes” Seferberliği kapsamında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içinde gerçekleşen etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, üniversitemiz akademik ve idari personelleri ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş, Üniversitemiz kampüsüne diktikleri 1111 Fidan ile “Geleceğe Nefes” oldu.

Yoğun katılım ile gerçekleşen fidan dikiminde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, “Geçtiğimiz dönemde üniversitemizin bu bölgesine 300 kadar fidan dikmiştik. Bugün de, iyi niyetlerinizle birlikte dikeceğimiz 1111 fidan ile “Geleceğe Nefes” olacağız. Ağaçlandırma yaptığımız bölgenin çevre düzenlemesinin yapılmasında destek veren Niğde İl Özel İdare’ye ve bize fidan desteği sağlayan T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı’na, Orman Genel Müdürlüğü’ne, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne, Mersin Orman Fidanlık Müdürlüğü’ne, Tarsus Fidanlık Şefliği’ne ve Gülek Fidanlığı’na teşekkür ediyorum. Sizlerin gayreti ile dikeceğimiz 1111 fidan, bizim daha güzel ve daha çevreci bir kampüse sahip olmamızı sağlayacak” dedi.

“Geleceğe Nefes” seferberliği fidan dikme etkinliği, dikilen fidanlara can suyunun verilmesinin ardından sona erdi.