Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Üniversitemizde bulunan sendikalı işçilerin sorunları ve sıkıntıları hakkında istişareler yapıldı ve personellerle ilgili yapılabilecek faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde çalışan sendika üyeleriyle karşılıklı sevgi, saygı ve muhabbet içerisinde iş barışını ve huzurunu bozmadan aynı amaç doğrultusunda hizmet etmeye çalıştıklarını ifade eden Sendika İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a da göstermiş oldukları anlayış ve ilgi için de teşekkür etti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü olarak göreve geldikleri günden bu yana sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla iyi bir iletişim içerisinde bulunduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Kar ise, ilerleyen dönemde de işbirliklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi ve böylelikle şehir ile üniversite arasında huzur, birlik ve beraberlik anlamında büyük katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulduğu görüşme sonunda Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu tarafından Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a hediye takdimi yapıldı.