Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yöneticileri, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay ile Prof. Dr. Birol Üner ve Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yöneticileri Rektör Kar’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Görüşmede ayrıca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine yeni açılan Tıp Fakültesinin çalışmaları hakkında fikir paylaşımı yapılarak, üniversitemizin Tıp Fakültesi kuruluşu ve sonrasındaki tecrübeleri Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yöneticilerine aktarıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Üner Kayabaş ile görüşmelerin de yapıldığı ziyaret, Tıp Fakültesine ait laboratuvarların gezilmesinin ardından son buldu.