Kariyer Günleri Etkinlikleri Sona Erdi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi aracılığıyla düzenlenen “3.Kariyer Günleri” etkinlikleri 2’inci gün programlarının ardından sona erdi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda ilk olarak profesyonel dağcı Tunç Fındık “K2 Dağların Dağıdır” konulu sunumuyla konuşma yaptı. Yaşadığı tırmanış tecrübelerini ve gözlemlerini öğrencilerle paylaşan Tunç Fındık’a Bor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sedat Serçe tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Ardından konuşma yapan, Zaxe 3D Printing Technologies Baki Gezgen “Bir Markanın doğuş Hikayesi” konulu sunumuyla yaptığı konuşmasında; en büyük kariyerin sınırları aşmak olduğunu ifade etti. Konuşma sonunda KAGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Figen İnci tarafından Baki Gezgen’e teşekkür belgesi takdimi gerçekleştirildi.

Sonrasında konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Esen Gürbüz; profesyonellerin başarı öykülerinin öğrencilere örnek teşkil edeceğini düşündüğünü belirtti.

Programda konuşma yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abitter Özulucan ise “Her bireyin kendine göre üstün ve zayıf yönleri vardır. Kariyer yolculuğunda esas olan herkesin kendine göre bu üstün ve zayıf yönlerini belirlemesidir. Önemli olan kendinizi, yeteneğinizi, Ülkemizdeki ve dünyadaki gelişim ve değişimi çok iyi takip etmeniz ve bu değişimlere göre hedef belirlemenizdir” dedi.

Panel, konferans, tanıtım stantları ile sosyal ve kültürel etkinliklerin yer aldığı program “Profesyonellerin başarı Öyküleri: Kariyer Sohbetleri” konulu panel ile devam etti. Prof. Dr. Ali Deran moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte; T.C. Merkez Bankası Mali İşler Müdürü İrfan Yanar, TPAO Mali İşler Daire Başkanı Fatih Boz, Nuhun Ankara Makarnası Bağımsız Denetçi, Mali Müşavir Fazıl Efeoğlu, Barış Savunma Endüstrisi İdari ve Mali İşler Müdürü Arzu Altun ve Nebim Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Gül Yalçın Çevik panelist olarak konuşma yaptı.

Soru cevap kısmının ardından panelistlerin öğrencilere getirdiği hediyelerin dağıtımına ait çekiliş ile devam eden programda panel başkanı ve panelistlere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esen Gürbüz tarafından, stant açıp destek veren üniversite kulüpleri ile etkinlik düzenleme komitesinde yer alan öğrencilere ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Şener tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Ömer Halisdemir Üniversitesi 3’üncü Kariyer Günleri, Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan “Kaygan Zemin” isimli tiyatro gösterisinin ardından sona erdi.