Keman Eğitimi Atölye Çalışması

Üniversitemizde “Keman Eğitiminde Temel ve İleri Yay Teknikleri” konulu atölye çalışması gerçekleştirildi.

Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Konser Salonunda düzenlenen programa, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Yılmaz Şendurur konuşmacı olarak katıldı.

Keman eğitiminde temel yay teknikleri ve ileri yay tekniklerine ilişkin bilgilendirme ve örneklendirmelerin yapıldığı çalışma, öğrenciler ile yapılan örneklendirmelerle devam etti.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen etkinlik, Prof. Yılmaz Şendurur tarafından öğrencilerin çalıştıkları eserlerin dinlenmesi ve öğrenilen tekniklerin eserler üzerindeki uygulanışına yönelik değerlendirmelerin ardından sona erdi.