KOP İdaresi Yöneticileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ile Enerji Uzmanları Şükrü Yavuz Akpınar ve Nurullah Doğmuş, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Kaplan da eşlik etti.

KOP Projeleri kapsamında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan çalışmaların ele alındığı ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Prof. Dr. Muhsin Kar, üniversite-kent-sanayi iş birliğinin Niğde için büyük bir avantaj olduğunu belirterek, bölgenin kalkınmasına sağladıkları katkılardan dolayı KOP Başkanı İhsan Bostancı’ya teşekkürlerini sundu.

Görüşmede ayrıca, iş birliklerin somut çıktıya dönüşmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında bazı istişarelerde de bulunuldu.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennilerinin sunulmasının ardından sona erdi.