MHP Niğde İl Başkanlığı Yönetimi, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanı Cumali İnce ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ı ziyaret etti.

MHP Niğde İl Başkanlığı görevine yeni başlayan Cumali İnce ve yönetimini tebrik ederek başarılar dileyen Rektör Kar, yeni görevlerinin kendileri, ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Cumali İnce ve beraberindeki heyet ise, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini sundu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin Niğde iline çok büyük katkıları olduğunu belirten MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, göstermiş olduğu gayretten dolayı Rektör Kar’ı tebrik etti ve üniversitenin gelişmesine yardımcı olacak her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşme, karşılıklı iyi dilek temennilerinin sunulması ile sonlandırıldı.