Niğde Belediyesi’nin Katkılarıyla, Üniversitemizde Çorba İkramı Başladı

Yoğun tempo ile vize sınavlarına hazırlanan öğrenciler için, 9-18 Kasım tarihleri arasında saat 18.30’da, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşke Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde çorba ikramına başlandı.

Üniversitemiz akademik personeli ile çeşitli birimlerin idarecilerinin ve öğrencilerimizin katıldığı çorba ikramıyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrencilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Üniversite öğrencilerini sıcak çorba ikramına davet eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ise; “9-18 Kasım tarihleri arasında akşam saat 18.30 itibariyle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde belediyemizin çorba çeşmesinden üniversitemiz öğrencilerine çorba ikramı yapılacaktır. Tüm gençlerimizi sıcak çorbalarımızdan içmeye davet ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan ayrıca, etkinliğe öncülük ederek katkı sağlayan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a da teşekkür etti.

Vize haftası boyunca devam edecek çorba ikramından dolayı memnuniyetlerini belirten öğrenciler ise Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ın gösterdikleri ilgi ve alaka ile öğrenci yanlısı hizmetlerinden oldukça mutlu olduklarını belirtti.

Öğrencilerin büyük beğenisini toplayan etkinlikte, Belediye Başkanı Rifat Özkan ile Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, çorba kazanının başına geçerek öğrencilere çorba ikramında bulundu.