“Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi” Yoğun İlgi Gördü

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi” açıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenen ve yoğun ilgi gören sergiyi; Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, fakülte dekanları, akademik ve idari personel, Milli Eğitime bağlı okulların müdürleri ve çok sayıda öğrenci ziyaret etti.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ebru Ay’ın danışmanlığında, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 3.Sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı; Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bekir Çınar tarafından gerçekleştirildi.

Büyük beğeni toplayan sergide, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sercan Demirgüneş ve Dr. Öğretim Üyesi Remzi Kılıç tarafından katkılarından dolayı Dr. Öğretim Üyesi Ebru Ay’a teşekkür belgesi takdimi yapıldı.