Rektör Kar, Anadolu Gençlik Derneği Niğde Yönetimini Kabul Etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Muhsin Kar’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Anadolu Gençlik Derneği Niğde Şube Başkanı İlhami Altıparmak ve Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Niğde Şube Başkanı Mehmet Teker’i makamında kabul etti.

Rektör Kar’ı tebrik ederek başarılar dileyen, Anadolu Gençlik Derneği Niğde Şube Başkanı İlhami Altıparmak ve Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Niğde Şube Başkanı Mehmet Teker yeni görevinin kendisi ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ın iyi dilek ve ziyaret için teşekkür dileklerini iletmesi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.