Rektör Kar, “Niğde İl Genel Meclisi” Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl Genel Meclisinin 2018 yılı Ekim ayı olağan toplantısına katıldı.

İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Niğde İl Genel Meclisinin 2018 yılı  Ekim  ayı olağan toplantısına katılan Niğde  Ömer  Halisdemir  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, toplantı öncesinde üniversitenin çalışmaları hakkında  meclis üyelerine bilgi verdi.

Meclis üyelerinden gelen soruları cevaplayarak önerileri değerlendiren Rektör Kar, üniversitenin çalışmalarında her zaman yanında oldukları ve destek verdikleri için başta  Niğde Valisi  Yılmaz Şimşek olmak üzere İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve meclis  üyelerine teşekkür etti.

İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ise;  Meclisi ziyaret ederek toplantıya katılan Rektör Prof. Dr.  Muhsin Kar’a teşekkür etti.