Rektör Kar’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Kar, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile kazanılan, tarihimizin en büyük destanlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını, Ülke olarak bir kez daha kutlamanın haklı gururu içerisindeyiz.

Milletçe sahip olduğumuz bağımsızlık coşkusu ve vatan sevgisi, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde yaşamaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve bilinç her zaman canlı kalarak yolumuza ışık tutmaya devam edecektir.

Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun."