Üniversitemiz Kültür ve Sanat Evi’nde Geleneksel Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisi Açıldı

Üniversitemizde Geleneksel Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen sergiye; Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin  Kar, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç,akademik personel, davetliler ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Hayırlı olsun temennisinde bulunarak serginin açılış kurdelesini kesen Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve beraberindeki heyet daha sonra sergi alanını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Serginin açılışında Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Aliye Türlü tarafından sunumu yapılan ebru sanatı da misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisi ve Workshop kapsamında; El Sanatları Bölümü, Tasarım Bölümü ve Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü öğrencilerinin, 2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde hazırlamış oldukları yaklaşık 1200 adet çeşitli tasarım, giyim ve el sanatları ürünleri ile el halısı dokuma, ebru yapma, baskı ve dikiş tekniği uygulamaları sergilendi.

3 gün boyunca Kültür ve Sanat Evi’nde misafirlerini ağırlayacak olan Yıl Sonu Öğrenci Çalışmaları Karma Sergisi 25 Mayıs 2018 Cuma günü sona erecek.