Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ‘Masterler ve Halk Türkiye Badminton Şampiyonası 2019’a Katıldı

Antalya’da, Türkiye Badminton Federasyonu’nun, 31 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlediği ‘Masterler ve Halk Türkiye Badminton Şampiyonası 2019’a üniversitemizden, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adil Canımoğlu, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Ümran Akdağcık ve Öğretim Görevlisi Nedim Urcan katıldı.

Düzenlenen Master Turnuvasında, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adil Canımoğlu, 45+  Çift Erkeklerde ve 50+ Karışık Çiftlerde Türkiye 3.sü olurken, Halk Turnuvasında ise Spor Yöneticilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Ümran Akdağcık 40+ Karışık Çiftlerde Türkiye 2.liği elde etti.

Konu ile ilgili, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, ‘Sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Üniversite olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız’ açıklamasında bulundu.