Vali Yılmaz Şimşek, “YÖK Üstün Başarı Ödülleri”ni Kazanan Üniversitemize Tebrik Ziyaretinde Bulundu

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, “YÖK Üstün Başarı Ödülleri”ni Üniversite-Sanayi İşbirliği Ödülü kategorisinde, 2005 yılından bu yana Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu Temiz Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi çatısı altında Vestel Savunma Sanayi A.Ş. ile birlikte ortaklaşa yürütülen ‘Hidrojen Teknolojileri ve Yakıt Pilleri’ konusunda almaya hak kazanan Üniversitemizi ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek, üniversitenin göstermiş olduğu gayret ve çalışmaların bu ödülün alınmasında önemli olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar ve verilen emeklerden dolayı, tüm ekip adına Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Rektör Kar ise, üniversitenin başarılı çalışmalar ve projeler üretmesi için ellerindeki tüm imkânları kullanacaklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Görüşmede daha sonra Tıp Fakültesine bir ziyaret gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek ve Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, burada Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Üner Kayabaş’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten oldukça memnun ayrılan Vali Yılmaz Şimşek, yapılan tüm çalışmalardan dolayı başta Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar olmak üzere üniversite yönetimine teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.