Kalite Koordinatörlüğü "Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Güvence Sisteminin Geliştirilmesi" Konulu Toplantıya Katıldı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından "Yükseköğretim Kurumlarında Kalite Güvence Sisteminin Geliştirilmesi" konulu toplantı 17 Temmuz 2019 tarihinde, YÖK Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya, Üniversitemiz kalite ve eğitim-öğretim süreçlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Cahit Tağı ÇELİK, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Arzum BÜYÜKKEKLİK, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Özge DEMİRAL ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğr. Gör. Mehmet Harun GÜLEN katılmıştır. Toplantıda, Üniversitelerde yapılan dış değerlendirmeler, hazırlanan iç değerlendirme raporları ve değerlendirme takımlarının geribildirimleri doğrultusunda hazırlanan çalışmalar paylaşılmıştır.