2017-2018 AKADEMİK YILI MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI SONUÇLARI

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen nihai sonuç listesi için  TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Yürütme Kurulu’nun 12.04.2017 tarihli toplantısında;

- Burslu olarak hareketlilik hakkı kazandığı halde feragat eden öğrenci ve öğretim elemanlarının yerine burslu olarak değişime katılmayı talep eden öğrenci ve öğretim elemanlarına ilişkin tekliflerinin,

- Burslu olarak değişim hakkı kazanamayan ancak söz konusu yönetmelik uyarınca, burssuz olarak değişime katılmayı talep eden öğrenci ve öğretim elemanlarına ilişkin tekliflerin,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na üst yazı ile iletilmesi halinde değerlendirilmesinin uygun bulunduğu belirtilmiştir.

Haklarından feragat etmek isteyen öğrenciler feragat dilekçelerini en kısa sürede Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Kurum Koordinatörlüğü’ne iletmeleri gerekmektedir.

Gidecek Öğrencilerin Hazırlaması Gereken Belgeler:

1. Öğrenim Protokolü (3 Nüsha)
  2. Yükümlülük Sözleşmesi (2 Nüsha)

Not: Yükümlülük Sözleşmesi, karşı kurumdan Kabul Belgesi alındıktan sonra hazırlanması gereken belgedir.

Hazırlanan belgeler Koordinatörlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.