2018-2019 YAZ OKULU İŞLEMLERİ

 YAZ OKULU 


YAZ OKULU ORTAK ZORUNLU DERS PROGRAMI


YAZ OKULUNDA AÇILAN DERSLER

 

  YAZ OKULU AKADEMİK TAKVİMİ

AÇILABİLECEK DERSLER

YAZ OKULU DANIŞMANLARI

DERS KAYDINDA İZLENECEK YOL

ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN YAZ OKULU DERS KAYDI 

Üniversitemiz öğrencileri Öğrenci otomasyon sistemine girerek almak istedikleri dersi  seçebilirler. Ancak ders seçme ekranında ders saatine göre  görünen yaz okulu ücretlerini Ziraat Bankasına yatırdıktan sonra ders seçimi yapabilirler.  Seçilen dersler açılmadığı taktirde yine aynı sistemden açılmayan ders kaldırılarak yeni bir ders seçimi yapmak üzere ekle sil yapılabilecektir. 

Otomasyon sistemine giriş ve Ders kaydında izlenecek yol için yukarıdaki linkler izlenebilir.


 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULUNDAN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE.AYRINTILAR İÇİN (tıklayınız)

YAZ OKULU ÜCRET TABLOSU

    DİĞER ÜNİVERSİTE YAZ OKULLARINDAN  DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Diğer Üniversitelerin yaz okullarından ders almak isteyen üniversitemiz öğrencilerinin, alacakları derslerin üniversitemizde açılmamış olması ve ders içeriklerinin, haftalık saat ve kredi bakımından eşdeğerliliğinin öğrenci tarafından belgelenmesi ve  Yaz Okulu Akademik takviminde belirlenen Ekle –Sil Tarihlerinde bağlı olduğu Fakülte/Yüksekokul Yönetim Kurullarınca karara bağlanması gerekmektedir.


DİĞER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÜNİVERSİTEMİZDE DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!!!!

Diğer Üniversite öğrencileri  01-03 Temmuz 2019  tarihleri arasında ders almak istedikleri Fakülte yada Yüksek okullara bir dilekçe ekinde (Dilekçe için tıklayınız)  1 adet fotoğraf ve 1 öğrenci belgesi ile  başvurarak kayıtlarını yaptırdıktan ve Öğrenci numaralarını aldıktan sonra yine belirtilen tarihlerde  Öğrenci otomasyon sistemine girerek almak istedikleri dersi seçebilirler. Ancak ders seçme ekranında ders saatine göre  görünen yaz okulu ücretlerini Ziraat Bankasına yatırdıktan sonra ders seçimi yapabilirler.  Seçilen dersler açılmadığı taktirde yine aynı sistemden açılmayan ders kaldırılarak yeni bir ders seçimi yapmak üzere ekle sil yapılabilecektir.

Size verilen kullanıcı adı (öğrenci Numaranız) ve şifrenizle giriş yapınız. (Şifre T.C NO )

Sisteme girmek için (TIKLAYINIZ )