SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMINA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Kayıtlar 15-22 Ağustos 2017 tarihleri arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlük Binası Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında şahsen başvurularak yapılacaktır.

15-22 Ağustos 2017 arasında kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1-Ön lisans diplomasının aslı,

2-Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu Transkript ve ders içeriklerini gösterir belge,

3- 1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş Erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacak askerlik durum belgesi.

4-İki (2) adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,

5-Sonuç Belgesi İnternet çıktısı.

6- Katkı payı yatırıldığına dair dekont. Ödenecek Katkı payları:  142 TL

T.C Ziraat Bankası Niğde Şubesi IBAN TR670001000214379742865015

DİKKAT !!!!!  1-Lisans tamamlama programları 19.11.2014 tarihine kadar mezun olan adaylar için  açıldığından 19.11.2014 sonra mezun olan adaylar yerleşmiş olsalar dahi kayıtları yapılmayacaktır.

2- Yerleştirme işlemleri adayların beyanı üzerinden yapıldığından kayıt sırasında adayların mezuniyet tarihi, diploma ve mezuniyet not ortalamaları kontrol edilecek ve kendi lehine yanlış beyan veren adaylar yerleştirmeden doğan haklarını kaybedeceklerinden kayıtları yapılmayacaktır.

AŞAĞIDAKİ ÖNLİSANS PROGRAMLARI DIŞINDAKİ PROGRAMLARDAN  MEZUN OLANLARIN  YERLEŞMİŞ OLSALAR DAHİ KAYIT HAKLARI BULUNMAMAKTADIR.

2017 SAĞLIK ÖNLİSANS PROGRAMLARININ TAMAMLAYABİLECEKLERİ LİSANS PROGRAMLARI

Optisyenlik