Üniversitemiz Spor Kompleksi Açıldı

İçerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness ve Kondisyon Salonunun da bulunduğu Üniversitemiz Spor Kompleksi 11 Ekim 2022 tarihi itibariyle öğrenci ve personelimize hizmet vermeye başlayacaktır. Abonelik ücretleri ve seans saatleri aşağıda belirtilmiş olup, kullanıcılarımız için abonelik sistemi uygulanacaktır. Abone kayıtlarımız tesis girişinde bulunan danışma bürosunda başlamıştır.

Üyelik kaydı için Öğrenci ve Personel kimlik fotokopilerinin ibrazı gerekmektedir. (Personel yakını kullanıcıları yakını olduğu personelin personel kimlik fotokopisini de getirmeleri gerekmektedir)

Spor Kompleksini kullanacak Öğrenci ve Personelimizin havuzu kullanmaları halinde yanlarında mutlaka havlu, bone, şort (pamuksuz) ve terlik bulundurmaları, Fitness ve Kondisyon Salonunu kullanacak olanların da yanlarında havlu ve temiz ayakkabı bulundurmaları gerekmektedir.