Fakültemiz Bölümlerinde 2019-2020 Bahar Dönemindeki Tüm Dersler 6 Nisan 2020 Tarihinden İtibaren Kaldığı Yerden Uzaktan Eğitim Yoluyla Devam Edecektir.


Sevgili öğrencilerimiz,

 

COVİD-19 Salgını nedeniyle maalesef bu dönem için yüz yüze öğrenim olanağı bulunmamaktadır. Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'ün, 26 Mart 2020 tarihli kararı ile 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde yüz yüze öğretim yapılmamasına, uzaktan eğitim ve dijital eğitim yöntemleriyle sürdürülmesine karar vermiştir. Bu karar doğrultusunda Üniversitemizin yetkili organları, Bahar Dönemine kalınan yerden başlayacak şekilde uzaktan eğitim yöntemiyle devam edilmesini kararlaştırmışlardır. Fakültemizde de 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılındaki derslere 6 Nisan 2020 tarihinden itibaren kaldığı yerden uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir.

Fakültemiz yetkili kurulları, bu dönemde siz sevgili öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için, bu döneme özgü olmak üzere, Staj hariç tüm derslerimizin uzaktan öğretim yoluyla yapılmasını uygun görmüştür. Bitirme Tezi hariç diğer tüm derslerin uzaktan öğretimi Öğrenme Yönetim Sistemi (MERGEN) (https://mergen.btk.gov.tr) üzerinden yürütülecektir. Bitirme Tezi dersi için nasıl bir yol izleneceği konusunda danışmanlarınızla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Uygulamalar konusunda oluşacak eksikliğinizi gelecek dönemlerde telafi etmeye çalışacağız.

Uzaktan eğitim ve Üniversitemizdeki işleyişi ile ilgili daha fazla bilgi için Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü internet sayfasını (http://ohu.edu.tr/uzaktanegitim) ziyaret ederek sizler için hazırlanan bilgilendirme notlarını ve açıklamaları okumanızı tavsiye ediyorum.

 

Bu sürecin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Evde kalın, sağlıklı kalın

Sevgilerimle,

 

Prof.Dr. Mehmet Emin Çalışkan

Dekan