Yüksekokulumuzda "Eğitimde Kalite Süreçlerinin Geliştirilmesi" Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda 28.02.2017 Salı günü saat 14:00’de “Eğitimde Kalite Süreçlerinin Geliştirilmesi‘ ‘konulu toplantı gerçekleştirildi.  Yüksekokulumuzda bulunan bölümlerin iç ve dış paydaşları ile mezun öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya,  Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Ayhan CEYHAN tarafından Yüksekokulumuzdaki bölümler hakkında bilgilendirme sunumu ile başlandı. Müdürümüz Eğitimde Kalite Süreçlerinin Geliştirilmesi amacıyla gelen katılımcılara kendilerini yüksekokulumuzda görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi ve sağlayacakları katkı, görüş ve önerilerin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek teşekkür etti.  Katılımcılar ile tanıştıktan sonra bölüm başkanlarının  bölümleri hakkında mevcut durum ile ilgili bilgi vermelerinin ardından çalışma grupları oluşturularak iç ve dış paydaşların görüş ve önerileri alındı.

Toplantıya;

Yüksekokulumuz Müdür Vekil Prof. Dr. Ayhan CEYHAN,

Yüksekokul Bölüm Başkanları,

Ulukışla Belediye Başkanı Ali UĞURLU,

Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümü İç ve Dış Paydaşlarından;

DSİ 12. Bölge Müdürlüğü Kayseri Temsilcileri,

DSİ 45.Şube Müdürlüğü Niğde temsilcisi,

Mezun öğrenci temsilcisi,

Ormancılık Bölümü İç ve Dış Paydaşlarından;

Niğde Orman İşletme Müdürlüğü temsilcisi,

Orman ve Su işleri Müdürlüğü Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü Aladağ Milli Park şefliği temsilcisi,

Mezun öğrenci temsilcisi,

Muhasebe ve Vergi Bölümü İç ve Dış Paydaşlarından

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi,

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir temsilcisi,

Mezun Öğrenci Temsilcisi,

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü İç ve Dış Paydaşlarından;

Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Temsilcileri,

Ulukışla Tarım İlçe Müdürlüğü temsilcisi,

Cıngıllı Organik Tarım İşletmeleri A.Ş. Niğde temsilcileri katıldı.