YÜKSEKOKULUMUZDA İFTAR VE VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

• Etkinlik Adı: YÜKSEKOKULUMUZDA İFTAR VE VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

• Etkinlik Tarihi: 04.06.2018 - 04.06.2019

• Etkinlik Türü: Mezuniyet

Yüksekokulumuzda, Ramazan ayı münasebetiyle iftar, eğitim öğretim yılı sonu itibariyle de veda gecesi programı düzenledi.

Niğde’nin sembollerinden biri haline gelen Sadrazam Öküz Mehmet Paşa Kervansarayında düzenlenen programda; Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Ulukışla Kaymakam Vekili Onur Şan, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Ulukışla Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ayhan Ceyhan, akademik ve idari personel ile öğrenciler bir araya geldi. İftar yemeği öncesi bir konuşma yaparak birlik ve beraberliğin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarının icra ettiği eserler eşliğinde devam eden program, okunan ezanla birlikte duaların edilmesi ve oruçların açılmasından sonra öğrenciler için düzenlenen veda gecesi eğlencesinin ardından sona erdi.