ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİLERİMİZİN ACİL DİKKATİNE/EMERGENCY ATTENTION TO NOHU INTERNATIONAL STUDENTS

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZE KAPADOKYA GEZİSİ

Üniversitemizde eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik 26.10.2019 tarifinde Nevşehir-Kapadokya bölgesine turistik gezi düzenlenmektedir. Kontenjan sınırlı olup, daha önce gitmeyenler ve erken başvuru yapan öğrenciler öncelikli olacaklardır. Geziye katılmak isteyen öğrenciler, 23.10.2019 tarihi saat 17.00’a kadar Uluslararası İlişkiler Ofisine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

CAPPADOCIA TOUR FOR INTERNATIONAL STUDENTS

A touristic tour is organized to Nevşehir-Cappadocia region for International Students studying at our university on 26.10.2019. The quota is limited and those who have not been there before and who apply early will have priority. Students who wish to participate in the trip must apply to the International Relations Office in person until 05:00 pm on 23.10.2019. !!!!!!!!!!!! FIRST –COME, FIRST- SERVE BASIS..

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZLE ETKİNLİKLER

Üniversitemizde eğitim gören uluslararası öğrencilerimizden oluşturulacak olan aşağıda yazılı aktivite gruplarına;

-müzik enstrümanları,

-müzik korosu,

-folklor (Halk oyunları, milli oyunlar, halk dansları)

katılmak isteyen öğrencilerimiz 25.10.2019 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Ofisine gelerek katılacakları gruba kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir öğrencilere akademik personellerimiz tarafından eğitileceklerdir.

ACTIVITIES WITH OUR INTERNATIONAL STUDENTS

The following activity groups will be composed of International Students studying at our university and they will be trained by our academic staff ;

-musical instrument band,

-music choir,

-folklore (folk dances, national dances, etc. )

Students who want to participate in the activity groups must come to the International Relations Office until 25.10.2019 to register their names.

FUTBOL TURNUVASI

Üniversitemizde eğitim gören Uluslararası öğrencilerimiz arasında futbol turnuvası düzenlenecektir. Öğrencilerimiz, vatandaşı olunan ülke bazında takımlarını kurarak, takım oyuncularının ve kaptanlarının isimlerini 25.10.2019 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Ofisine bildirmeleri gerekmektedir. Lig Fikstürü daha sonra ilan edilecektir.

FOOTBALL TOURNAMENT

A football tournament will be organized among our international students studying at our university. Our students are required to establish their teams on the basis of their country of residence and inform the International Relations Office by 25.10.2019 of the names of team players and captains.

The league fixture will then be announced.