ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

ZORUNLU İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI UYGULANACAK ÖĞRENCİLER

Üniversitemiz Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi, Tarımsal Genetik Mühendisliği, Hayvansal Üretim ve Teknolojileri, Bitkisel Üretim ve Teknolojileri, Fen Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Niğde Sosyal Bilimler M.Y.O. Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programında 1 yıl zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Programı uygulanmaktadır. Yabancı Dil Hazırlık Programından muaf olmak isteyen öğrenciler için İngilizce yeterlik (muafiyet) sınavı 05 Ekim 2020 Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokul Müdürlüğünce iki aşamalı olarak uygulanacaktır.  Sınavın 1. aşaması, saat 9.30’da 2. aşama saat 14.30 yapılacaktır. Seviye Tespit Sınavı 06 Ekim 2020 Salı günü Yabancı Diller Yüksekokul Müdürlüğünde saat 9.30’da yapılacaktır. Bilgilendirme kılavuzu için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Yeterlik ve Seviye Tespit sınavlarında, COVID-19 salgın tedbirleri kapsamında sınav görevlileri ve öğrencilerimizin uygun maske kullanımı ve sosyal mesafenin korunması kurallarına uymaları zorunludur.