Homepage
English
Contact
Shortcuts
NOHU Login
OGRIS
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
OGRIS
EBYS Web Sayfası
Uzaktan Eğitim Sistemi
NUBulut
Uzaktan Eğitim Sistemi
Akademik Takvim
Telefon Rehberi
Telefon Rehberi
Bilgi Paketi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
Anket
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos/Rezervasyon
Anket
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIVERSITY
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
PPT6114 / HERBICIDE RESIDUE AND ANALYSIS METHODS
Course Information
>
Course Code
Semester
Course Type
Course Level
Course Language
Course Title
Theoretical
Practical
Credit
ECTS
Course Coordinator
E Mail
Assistant Staff of the Course
E Mail
Course Objective
The aim of the lecture is to provide the students to comprehend on different chromatographic methods used for pesticide analysis in commercial formulations, agricultural foods and environmental samples, and to carry out all the steps from sampling.
Brief Content of the Course
The most widely used group of pesticides are herbicides. A permanent and misuse of herbicides create residue problems. The residue problem, it´s mechanism and factors that affect herbicides which break microbial and chemical ways are the subject of this course. How we can manage and eliminate herbicide residue from soil to yield will be examined in this course. The aim of the lecture is to provide the students to comprehend on different chromatographic methods used for pesticide analysis in commercial formulations, agricultural foods and environmental samples, and to carry out all the steps from sampling, extraction methods, using of chromatographic instruments to evaluation of analyze results, and to manipulate the practices.
Prerequisites