Üniversitemizde “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Etkinlikleri Düzenlendi. Program Sonrası Rektörümüz ziyaret edildi.

Üniversitemiz Rektörlük binasında Engelli Öğrenci Birimimiz tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Programa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü  Öğretim Görevlisi Dr. Hidayet Dikici, fakülte ve  yüksekokullarımızın engelli öğrenci birimi temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın sona ermesinin ardından Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Hidayet Dikici ile birlikte üniversitemizdeki engelli öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’ a ziyarette bulundular.