Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü Tanıtm Toplantısı Gerçekleştirildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Engelli  Öğrenci Birimi 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Engelli Öğrenci Biriminin tanıtımını yaptı. Toplantıya İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlandı. Akabinde Engelli Öğrenci Biriminden sorumlu Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Hamdi DOĞAN’ın konuşmaları ile toplantı başladı. Ardından Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hidayet DİKİCİ’nin sunuları ile toplantıya devam edildi. Son olarak üniversitemizde faaliyet gösteren Engelsiz Üniversite Öğrenci Kulübü, kulüp tanıtımlarını gerçekleştirdi. Toplantıda engelli öğrencilerimize söz hakkı verilmiş ve yaşadıkları sorunlar dinlenip,  çözüm önerileri üzerine tartışılmıştır.