Staj yapacak öğrencilerimizin dikkatine

Fakültemizde staj yapacak öğrencilerimizin dikkatine.

2019-2020 Yaz Döneminde staj yapacak öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için aşağıdaki uyarıları dikkate almaları önem arz eetmektedir.


COVID-19 tedbirleri kapsamına sadece 2019-2020 yaz döneminde yapacakları stajlar için geçerli olmak üzere düzenlenen staj işlemlerine ait akış şeması için burayı tıklayınız.

Staj başvuruları OGRIS’te İstek Yönetim Sistemi (İYS) üzerinden yapılacaktır. Aynı zamanda COVID-19 tedbirlerine uygun bir şekilde Niğde’de bulunanlar eski sürece göre işlemlerini yürütebilir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında zorunlu stajını yapacak olan Fakültemiz öğrencilerinin COVID-19 tedbirleri kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından önerilen tedbirleri alan iş yerlerinde stajlarını yapabilirler. 

Mezun durumda olup, staj yapacak iş yeri bulamayan Fakültemiz öğrencileri, mağduriyet yaşamamaları için Fakültemiz laboratuvarınlarda stajlarını yapabilirler. 

  Kimya ve Biyoteknoloji bölümlerimizin Covid-19 kapsamında staj sunumlarına ilişkin kararlarına ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız

Staj belgelerine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız

Öğrencilerimiz staj işlemlerini, staja başlamadan en az 10 (on) gün öncesinde tamamlamaları mağduriyet yaşanmaması açısından önemlidir. 

Not: Bu süreç 2019-2020 yaz döneminde yapılacak stajlar için geçerlidir. Uygulamanın değişmesi durumunda web sayfamız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.