ÖĞRENCİLERİMİZ YAZ OKULU DERS ALMA SONUÇLARI

Diğer üniversitelerin yaz okullarından ders alma başvurusu yapan ve değerlendirme süreci tamamlanan öğrencilerimizin başvuru sonuçları, kurul karar tarihlerine göre sayfaya eklenecektir. Başvuruda bulunan ve listelerde ismi bulunmayan öğrencilerimizin değerlendirme süreci devam etmektedir.

26.06.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

03.07.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

10.07.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

16.07.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

22.07.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

28.07.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

12.08.2020 tarihli kurul kararında başvurusu değerlendirilen öğrencilerimizin listesine ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.