MHP Niğde Milletvekili İnce’den Rektörümüze Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ziyarette bulundular. Ziyarete Niğde Baro Başkanı Emin Alper Öztürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamdi Doğan ve MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez de eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ziyaretteki açıklamalarında nazik ziyaretleri dolayısıyla MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Niğde’yi geliştirmek üzere yürütecekleri çalışmalara Üniversite olarak destek sağlayacaklarını ifade etti. MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ise açıklamalarında sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin Niğde’nin en kıymetli kurumlarından biri olduğunu aktardı ve Üniversitemizin gelişmesini sürdürmesi için ellerinden gelen desteği sunacaklarını belirtti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
16.05.2023