Niğde Gazeteciler Cemiyetinden Rektörümüze Ziyaret

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Alpaslan Düzgün’e, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Cumali Adıgüzel, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kıvanç Şimşek, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Düzgün ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Yüksel Erdoğanöz eşlik edereken Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Serkan İbiş de ziyarette hazır bulundu.

Rektörlük makamında pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, yerel gazeteciliğin öneminden bahsederek, “Tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışıyla Niğde halkına en hızlı ve doğru haberleri sunmaya gayret eden siz değerli gazetecilere ve basın mensuplarına, bu anlamlı ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün ise heyet adına yaptığı açıklamalarda Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar'ın kendilerini sıcak karşılamaları için teşekkürleri sunarak yerel basına sağladığı katkılar dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a Teşekkür Plaketi takdim etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

08.06.2021