Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektöründen, Rektörümüze Ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak iş birliklerine açık olduklarını ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ise açıklamalarında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin kendileri için her zaman değerli bir paydaş olduğunu belirterek ortak çalışma noktasında iki tarafında olumlu olduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun açıklamalarının devamında Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya sıcak karşılamaları dolayısıyla teşekkür etti.

Ziyaret programı günün anısına gerçekleştirilen hediyeleşme ile son buldu.

23.05.2022